PokerStars – Покер сайта номер 1 в света

PokerStars ревю

PokerStars стартират през септември 2001 г., те са най-голямата покер мрежа в света.През повечето време сайта генерира повече трафик, отколкото всички други покер сайтове взети заедно. Днес това е единственият сайт, който предлага пълно интернет покер изживяване. Турнири, кеш игри, събития на живо. Ако искате нещо, те вероятно го имат.

БОНУС от PokerStars

Покер Старс превъзхождат останалите по отношение на “добре дошли” бонуси и периодични промоции. Това е единственият сайт, който успява да осигури истинско чувство за общност.

Ако ви харесва да играете покер, дължите на себе си да пробвате в PokerStars.

Как да регистрирате сметка в PokerStars?

Регистрирането на акаунт е прост процес, който включва изтегляне на инсталацията и следване на инструкциите на екрана. Ще трябва да потвърдите самоличността си, като предоставите на персонала на сайта сканиран документ за самоличност.

Бонуси за регистрация в PokerStars

Играчите могат да избират от една от двете промоции:

  • 100% бонус за депозит, до $ 600
  • $30 Free Play

100% бонус за депозит, до $ 600

Това е доста стандартен паричен бонус. Тя се освобождава в размер на 10 долара за 180 спечелени точки за обратно изкупуване. (Повече за точките за обратно изкупуване по-долу.) Печелите пет точки за всеки $ 1, платен в рейк или турнирни такси. Това означава, че в крайна сметка ще платите $ 36 в рейк, за да освободите 10 долара от бонуса, като по същество ще се равнява на краткосрочна сделка с рейкбек от 28%.

PokerStars осигурява по-добър удар за парите ви, отколкото всяка друга международна покер зала. Играчите трябва да изчистят съответния бонус за депозит на PokerStars за четири месеца.

$30 Безплатна Игра

$ 30 Free Play

Тази оферта е достъпна за играчи, чийто първи депозит е $ 20 или повече. Вместо единичен паричен бонус играчите получават следните предимства:
Ден 1: Пет $ 1 Spin & Go билети
Ден 2: Пет $ 1 Spin & Go билети
Ден 3: Пет $ 1 Spin & Go билети
Ден 4: $ 5 паричен бонус
Ден 5: Пет $ 1 Spin & Go билети
Ден 6: $ 5 паричен бонус

Като се вземе предвид всичко това, заявете този бонус, само ако се чувствате комфортно с Spin & Go турнири и правите депозит от $ 30 или по-малко. Ако решите да се възползвате от тази промоция, въпреки депозирането на повече от $ 30, ще бъдете обезценени и ще загубите кешбек.

Имайте предвид, че докато заявяването и на двата бонуса не е възможно, стойността на бонуса за първи депозит може да бъде превишена в рамките на три последователни депозита. Например, ако депозирате $ 100, последвано от плащане от $ 200 и след това още едно плащане от $ 300, общият ви предстоящ паричен бонус ще възлиза на $ 600. Имайте предвид, че трите депозита трябва да бъдат направени в продължение на 60 дни.

Преглед на трафика на PokerStars

PokerStars намалява конкурентите по отношение на популярността, тъй като представлява повече от половината от всички онлайн покер трафик на Запад. Единствената международна покер мрежа, която привлича сходни обеми на играчи, е с IDNPoker в Азия.

Средният брой на играчите в PokerStars надхвърля 10 000 през по-голямата част от времето. Върховете на трафика обикновено се появяват около 12 часа. Тихоокеанско стандартно време или 8 ч. ЧАСОВА ЗОНА. Броят на активните играчи се колебае между 15 000 и 20 000 около това време, което прави намирането на активни игри изключително лесно.

Трафикът на турнирите в PokerStars е постоянно висок, като през седмицата се случват периодични събития. Броят на активните играчи се увеличава през почивните дни, когато на сайта се провеждат най-популярните събития като Saturday Micro, Sunday Storm и Sunday Million.

Когато става въпрос за твърди числа, $ 215 Sunday Million NL Hold’em турнир от 2017 г. привлече 4,515 играчи и генерира 1.031 повторни вписвания. Цифрите са още по-впечатляващи за големите ниски залози. Например, Главното събитие на Micro Millions ’13 включва 69,011 вписвания и 16,079 повторни вписвания.

PokerStars игри

PokerStars предлага богат избор от покер игри. Заслужава да се отбележи, че докато по-малките покер мрежи могат да ви дадат достъп до подобни варианти на хартия, PokerStars е единственият сайт, способен да доставя постоянно трафик за хора, които не се фокусират само върху Texas Hold’em.

Кеш игри в PokerStars

Както вече соменахме, можете да очаквате над 10 000 активни играчи в PokerStars през вечерните часове. Повечето от тях играят No-Limit Hold’em, но поради огромното количество трафик, намирайки активни Pot-Limit Omaha, HORSE, или дори No-Limit 5-Card Draw маси не би трябвало да са проблем.

Hold’em

No-Limit Hold’em залозите варират от $ 0.01 / $ 0.02 до $ 200 / $ 400. Повечето играчи се събират около таблиците с микро- и ниски залози, които се предлагат в 6-max и 9-max формати. Игрите с високи врътки обикновено са хедс-ъп – реалистично казано, $ 5 / $ 10 е таванът за игри с пълен ринг.

Играчите на Limit Hold’em също ще се чувстват като у дома си. Наличните залози започват от $ 0.02 / $ 0.04 и достигат $ 1,000 / $ 2000. Подобно на случаите с No-Limit игри, $ 5 / $ 10 таблиците са склонни да формират прекъсването между пълното действие от хедс-ъп дуелите.
PokerStars е много приятен за Omaha сайт.Няма да се бориш да намериш интересна маса, стига да се справяш със стандартните игри с пот-лимит.Залозите започват от $ 0.01 / $ 0.02 и отиват чак до $ 200 / $ 400.
Активните маси на Омаха с пълно покритие са по-лесни за намиране от тези с No-Limit Hold’em, но повечето хора се придържат изключително към ниски и микро залози. PokerStars поддържа както Omaha маси от 6-max, така и 9-max. Омаха и Hi / Lo игри с фиксиран лимит също са достъпни, но броят на активните играчи е много нисък. PokerStars

Смесени игри

Смесените игри обикновено изискват много умения и знания, което ги прави малко непопулярни. Най-пълното действие на пръстена се случва при нисък и среден залог в 8-игрови формат. Също така се предлагат игри HORSE, чиито залози достигат до $ 1,000 / $ 2,000.

Налични са и смесени маси NLHE / PLO, но този формат е почти мъртъв в наши дни. Дори по време на пиковите часове трафик обикновено са само няколко играчи с висок рейтинг, които чакат хедс-ъп противник на масите $ 50/100 и $ 100 / $ 200.
И накрая, заслужава да се отбележи, че PokerStars е много мултиплициращ се приятелски благодарение на добрия мащабен интерфейс.

PokerStars турнири на няколко маси

Броят на турнирите на много маси, налични в PokerStars, е изумителен. MTT варират от събития с високи залози, като Sunday Million, до състезания с нисък бай-ин, като Sunday Storm. Тези турнири обикновено привличат хиляди играчи. Дори play-money играчите получават възможност да се състезават благодарение на повтарящото се събитие в неделя на милиони.

Ако търсите шанс да изпробвате уменията си в турнир, PokerStars е мястото, където трябва да играете.

Програма за награди

на Покер Старс е доста уникална. Подобно на типична покер зала, трябва да печелите точки за лоялност, които в този случай се наричат ​​Reward Points. Това обаче е мястото, където приликите свършват. Системата на PokerStars няма нищо общо със стандартната схема за рейкбек на базата на обем.

Вместо да се раздробяват за по-добър процент на рейкбек, играчите отключват ракла, които съдържат персонализирани награди и StarsCoins. Играчите могат да използват последния за закупуване на продукти от магазина за награди, онлайн турнирни билети и пакети за събития на живо.

Играчите печелят 100 Reward Points за всеки $ 1, платен в рейк или турнирни такси. Тези точки запълват вашата лента за напредък на екрана. След като лентата за напредък е пълна, вие печелите нова ракла.

Опции за депозиране / теглене на PokerStars

PokerStars поддържа широка гама от банкови методи, но някои от тях не са достъпни в някои страни. Ако търсите повече информация относно специфичните за страната ограничения, уверете се, че имате достъп до менюто Каса или секцията за истински пари на уебсайта на PokerStars.

Депозити

PokerStars ви дава достъп до наистина широк спектър от методи за депозиране, но спецификата зависи от вашата страна. Разликите са твърде значителни, за да покрият всичко в този преглед. В повечето случаи ще трябва да избирате между:

– електронен портфейл, като Neteller, Skrill или PayPal
– плащане с Visa / Mastercard

Тегления

VISA, Entropay: средствата трябва да се показват в профила Ви в рамките на 10 работни дни.
Neteller, Skrill и други решения за електронни портфейли:
парите ще бъдат прехвърлени в сметката ви веднага след като заявката ви бъде обработена
Банков превод:
парите трябва да бъдат кредитирани по банковата Ви сметка в рамките на 3-5 работни дни.

Всички искания за теглене се обработват в рамките на 72 часа.

Моля, обърнете внимание, че в повечето случаи Visa, Skrill, Entropay и WebMoney кеш-аут ще бъдат достъпни изключително за играчи, които вече са направили депозит, използвайки въпросния метод. Повече на bookmakers365.com.

Поддръжка на PokerStars

PokerStars ви дава достъп до масивна база данни за покер знания, която е отлично място да започнете да учите как да играете нови покер игри и формати. Сайтът разполага и с обширен раздел с често задавани въпроси, а на играчите се препоръчва да се консултират с него преди да се свържат с персонала на PokerStars.

За съжаление, подкрепата на живо може да бъде достигната само чрез електронна поща. Тази услуга е достъпна 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и в повечето случаи ще получите отговор за по-малко от 60 минути. Независимо от това, липсата на поддръжка по телефона е донякъде непростима за покер мрежа от такъв размер.

Що се отнася до качеството на поддръжката, тя зависи до голяма степен зависи от оператора, който обработва вашата конкретна заявка. Ще разрешите проблемите си, но очаквайте кратък преход преди това да се случи. bookmakers365

На кратко

Независимо дали търсите невероятни бонуси за добре дошли, активна общност за кеш игри или вдъхновяващи турнири, PokerStars гарантирано ще надхвърли очакванията ви. Няма абсолютно никаква причина един онлайн покер ентусиаст да не разполага с акаунт в този сайт, а това важи както за любителите, така и за професионалните играчи.

 

 

Автор:bookmakers365.com