Преглед на спортната книга на Palms Bet

PalmsBet e регистриран и лицензиран от BCLB по Закона за залаганията, лотариите и игрите, Cap 131, в Кения. От 2014г. букмейкъра е лицензиран от Българска игрална комисия.

Вземи БОНУС след Регистрация

PalmsBet приканва нови клиенти с страхотен бонус за добре дошли, който достига 250 лв. за спортни залози и 750 лв. за казино. За да се използвате от бонуса трябва да изпълните няколко просто стъпки. Първо трябва да се регистрирате и да направите първи успешен депозит в игралната си сметка след което бонусът автоматично ще се начисли в сметката Ви. Бонусът се използва поетапно, като можете да имате няколко бонуса едновременно.

Началният бонус се използва под формата на безплатен залог, той ви позволява да залагате, за сметка на Палс Бет, а печалбата остава за Вас. След удържане на сумата на залога, разбира се.

Първия депозит бонус е 25% от сумата на залога, като максимума на безплатния залог е 50лв. Втория депозит бонус отново е 25%, но тук максимума на безплатния залог скача до невероятните 150 лв.  Третия депозит е 50% с максимален безплатен залог до 50 лв. Единствения минус на този бонус е, че се използва еднократно.

Виж нашето ревю на Palms Bet mobile тук

Palms Bet Спорт

Букмейкъра е все още нов в света на спортните залагания, но основните пазари са покрити, можете да поставите залог на Футбол, Баскетбол, Хокей на лед, Хандбал, Волейбол, Бейзбол, Бокс, Колоездене, Електронни спортове, Формула 1, Хандбал, Бойни изкуства, Тенис на маса, Водна топка. Бранда се ориентира добре и очакваме съвсем скоро да запълни липсващите спортове, за да удовлетвори максимално играчите.

Вземи 200лв БОНУС

Регистрация и Депозиране

Регистрирането в Палс Бет става лесно, само трява да попълните бланката, която ще видите след като кликнете на бутона “Регистрация” , освен личните ви данни, ще трябва да изберете валута за ващата сметка, както и таен въпрос, за по-добра защита на акаунта. След регистрация ще можете да се възползвате от бонус за добре дошли.

Има няколко удобни начина да депозирате пари във вашата сметка, можете да изпозлвате кредитна или дебитна карта, Easy Pay, Cash Terminal, Epay или банков трансфер. Минималната сума за депозит е 10 лв., а максималната сума за теглене е 5 000 лв. и 10 000 лв. про банков трансфер.

Подръжка

Ако не успеете на намерите отговор на въпрос в секцията “Въпроси и отговори”.

PalmsBet предлага чат на живо всеки ден от 8:30 д0 17:30. Можете да се свържете с компетентен оператор в посоченото време, като той ще отговори на всеки Ваш въпрос. “Чат на живо” се намира с долния десен ъгъл на страницата.

Ако предпочитате можете да им изпратите мейл, а екипът от професионалисти ще се погрижи, да отговори на всеки зададен въпрос.

На кратко за Palms Bet

PalmsBet са сравнително нови в света на спортните залагания, но определено се ориентират добре. Покриват основните спортове и имат чудесен бонус за добре дошли, а подръжката им е на ниво. Лесно се ориентирате в сайта и правите желаните залози.

Ние от bookmakers365.com се стараем винаги да добавяме най-актуалната информация за това Палмс Бет ревю. За последно по страницата ни за palmsbet, примерните са направени както следва:

  • Дата: 30.05.2019
  • Час: 18:12
  • Рейтинг: 4.7 от 5
  • Гласували: 9

Автор: bookmakers365.com