William Hill mobile – мобилното приложение на William Hill

William Hill е един от най-опитните букмейкъри на пазара. Способността на компанията да се адаптира е основната причина, поради която успя да остане конкурентоспособна с десетилетия. Добър пример за това е изборът на продукти за мобилни хазартни игри.

William Hill bookmakers365

Имате следните опции, ако искате да получите достъп до William Hill mobile

William Hill mobile за iOS

Потребителите на устройства Apple, като iPhone и iPad, могат да получат мобилното приложение на William Hill. На разположение е пълната функционалност на залагания на William Hill, включително опциите за игра на живо. Освен това всяка функция на услугата е част от приложението за iOS. Списъкът включва дори опция за депозиране, където можете да използвате кредитни и дебитни карти, електронни портфейли, банкови преводи и много други опции за депозиране и теглене на парите.

William Hill mobile за Android

Приложението за Android на William Hill има всички налични функциите и същия потребителския интерфейс. Можете да правите почти всичко с него, а навигацията е интуитивна. Няколко клика могат да отворят всяка отделна част от платформата за залагания, включително стрийминг на живо.

William Hill mobile за други операционни системи

William Hill е един от малкото букмейкъри, които също има приложение за Windows Phone. Работи доста добре, въпреки че качеството е малко зад другите две опции. Това е разбираемо, тъй като William Hill дава приоритет на iOS, Android и мобилната версия на сайта.

Преди няколко години използването на уебсайта на определен букмейкър не беше най-добрата идея. Това обаче вече не е така. Уебсайтът на Уилям Хил за мобилни устройства е чудесен пример за това. Той може да се настройва за iOS, Android и Windows Phone без да е необходимо да изтегляте нищо. Използвайте браузъра си, за да получите пълен достъп до William Hill през мобилното устроиство.

Как да изтеглите

Ако използвате iOS или Windows Phone, просто отворете магазина за приложения на устройството си и намерете мобилното приложение на William Hill. Изтеглете и инсталирайте софтуера, което отнема по-малко от минута. След като приключите, влезте в системата и започнете да играете.

Потребителите на Android могат да направят същото, но Google Play не позволява приложения за хазарт във всяка страна. Посетете уебсайта на William Hill и да следвате инструкциите. Ще трябва да разрешите изтеглянето от външни източници, за да получите приложението.

Или можете да пропуснете изтеглянето и да използвате мобилната версия на сайта William Hill. Просто го отворете от браузърите на телефона или таблета си.

30 евро в безплатни залози от William Hill

William Hill има добро предложение за всеки нов играч. Първото нещо, което трябва да направите, е да отворите нова сметка и да депозирате за първи път. След това поставете залог на стойност £ 10 или повече. Букмейкърът ще кредитира сметката Ви с 3 безплатни залагания за по £ 10. Не забравяйте да използвате промо код C30 при регисатрация, за да имате право на бонуса.

Ето и осните правилата и условията на тази промоция на William Hill:

  • Вашият квалифициран залог трябва да бъде с коефициент 1.50 или по-висок
  • Трябва да използвате безплатните залози в рамките на 30 дни
  • Депозитите с PayPal не се класират за тази оферта на William Hill
  • Стойността на всеки безплатен залог няма да бъде включена в крайната печалба
  • Функцията за пари в брой не е  достъпна за безплатните залози.

Други промоции на William Hill

След като приключите с бонуса за добре дошли от William Hill, има много други текущи промоции, които добавят допълнителна стойност и са достъпни за мобилни устройства. Един от най-добрите сред тях се нарича Подобрени коефициенти. Както подсказва името, William Hill предлага повишени цени редовно. Повечето от тях са за игри от популярни спортове и състезания.

Освен това има много начини да печелите повече, ако предпочитате акумулатори. Спортната книга предлага застраховки, както и ускорители върху печалбите. Уилям Хил често пуска сделки с ограничено време. Не забравяйте да проверявате имейла си за промоции.

William Hill е доказано име в онлайн хазартната индустрия и William Hill mobile е друг продукт с безупречно качество. Можете да изпитате всички функции на платформата на телефона или таблета си, включително пълния списък за залагания, поточно предаване на живо, Cash out и всичко останало. Всички те са достъпни чрез уебсайта или мобилното приложения на William Hill. Вижте повече на bookmakers365.com.

 

bookmakers365.com