Sportingbet mobile – Мобилното приложение на Sportingbet

Sportingbet mobile успява да остане една крачка наред с много конкурентни коефициенти, избор от над 5000 събития, на които да залагате. И съвсем новата опция cash out, за да можете да се оттеглите с печалба, преди играта да приключи. Регистрирайте се още днес и вземете до £ 100 в безплатни залози като нов клиент.

Sportingbet mobile е достъпно на iOS, Android, Windows, Blackberry и други операционни системи за смартфони. Можете също да използвате мобилния оптимизиран сайт на Sportingbet от браузъра на вашето мобилно устроиство.

sportingbet bookmakers365.com

Sportingbet mobile за Android

Увеличаването на популярността на мобилните залагания направи поставянето на залози по-достъпни, за толкова много онлайн играчи. Sportingbet знаят това и в опит да останат пред конкуренцията, днес се радваме на тяхното мобилно приложение. Android се смята за най-използваната операционна система, затова е съвсем логично приложението да е съвместимо с операционната система.

Няма да откриете мобилното приложение на Sportingbet в Google App Store, но винаги можете да разчитате на оптимизирания за мобилните устройства уебсайт, достъпен от мобилния ви браузър. Или да свалите приложението директно от сайта на букмейкъра.

Функции

In-Play Paradise: Секцията за игра на приложението Sportingbet е чудесен начин за играчите да залагат на игри на Живо. Има много пазари, показани в целия списък, така че ако обичате да залагате на конкретен спорт и има игри, които се играят по това време, те ще бъдат ясно показани за вас. Това го прави удобно за поставяне на залог в движение.

Safety Net за тенис и футбол: Sportingbet предлага застраховка на акумулатора на пет пъти или по-голяма сума в техните предложения за тенис и футбол. Ако само една среща от вашия залог не излезе, можете да върнете парите си обратно в сметката, за да ги използвате за друг залог.

Разнообразие: Един от най-привлекателните аспекти на мобилното приложение на Sportingbet, освен подаръка за добре дошли, е ​​разнообразието от предлагани залози. Тъй като приложението е проектирано да бъде глобален продукт, покрива редица пазари. Това означава, че можете да опитате различни екзотични залози, които няма да намерите в други приложения за спортни залози.

Можете да залагате на конкретни играчи и да се опитвате да предскажете различни събития, като например колко фала ще има във футболен мач, дали кон ще загуби състезанието или колко пъти дартс играч ще пропусне. Независимо от вашите предпочитания, приложението за Android на Sportingbet има опция за вас.

Sportingbet за iOS

Приложение е изключително лесно за изтегляне. Можете да изтеглите безплатно приложението от iTunes. За да направите това, регистрирайте профила си и след това потърсете в магазина за приложения.

Мобилното приложение

Мобилното приложението на Sportingbet изпълнява всички желания за онези, които искат да залагат в движение. Това е стабилна платформа, която ви позволява бързо да поставяте единични и множествени залози. Дизайнът е много прост, правейки информацията на екрана ви ясна и лесно разпознаваема. А можете също да бъдете сигурни, че вашата информация се съхранява безопасно.

Пълна интеграция с уебсайта на Sportingbet

Влезте в профила си, за да депозирате средствата. Персонализирайте предпочитанията си, като приоритизирате събитията, които искате да видите. Използвайте функцията за търсене, за да намерите всяко спортно или състезателно събитие. Залагайте където и да сте, на каквото пожелаете.

Гаранция за най-добра цена за Висшата лига

Ако често залагате на елита на Англия, със сигурност си заслужава да погледнете приложението Sportingbet.

Застраховка за акумулатори

Поставете акумулатор, състоящ се от пет или повече селекции и вземете парите си обратно, ако само един не излезе.

Огромно разнообразие от залози

Само с няколко клика можете да добавите няколко залози на различни пазари към вашия фиш за залагане. Проследяването на вашите съществуващи и минали залози е също толкова лесно.

Промоции

Играчите могат да разглеждат широка гама от промоции от комфорта на дома си или в движение, включително сезонни състезания и най-добри пакети за залагане.

Sportingbet насърчава клиентите да изпращат отзиви или предложения, за да подобрят своята онлайн платформа и услугата, която предлагат.

Ако търсите стойност за парите си, страхотни бонуси и множество пазари, на които да залагате, приложението Sportingbet mobile заслужава вашето внимание. Повече на bookmakers365.com.

 

 

От 2017 насам Sportingbet не приема регистрации от България. Сайтът както и алтернативните сайтове към него не работят, причината е, че компанията няма лиценз от Комисията по хазарта в България. Всички клиенти на Sportingbet, които са притежавали регистрация, преди сайта да се оттегли от българския пазар, могат да посетят bg.sportingbull.com, за да могат да достъпят акаунтите си. Влизането става с потребителско име и парола, ползвани в сайта на Спортингбет.

 

 

bookmakers365.com