Betfair mobile – Мобилното приложение на Betfair


Betfair Bonus Registration bookmakers365.com

Свали Мобилното Приложение

Betfair mobile ви позволява да залагате на хиляди спортни събития, където и да сте. Приложението е достъпно за iPhone, iPad, Android, Blackberry и всички други видове смартфони.

В на Живо се поддържат хиляди събития. Това означава, че можете да направите залозите си, докато играта тече и вие я наблюдавате. Можете също да използвате услугата за cash out в Betfair. Тази функция ви позволява да заключите гарантирана печалба от залога си, каквото и да се случи до края на играта!

Betfair mobile е идеално за играчи, които обичат да залагат онлайн и да се възползват от предимствата и удобството на залаганията в движение.

Betfair Bonus Kod

Betfair mobile предлага услуги от най-висок клас за спортни залагания, казино, покер, слот игри и много други.

За да избегне опасностите от натрупване на всичко на едно място и да запази качеството на услугата, Betfair е разделил основните секции от сайта в различни мобилни приложения. Всяко приложение предлага лесен достъп до различен продукт на Betfair.

Получавате всички функции от основния сайт, включително пазари преди мача, залагания в играта, стрийминг на живо, бонуси и промоции. Нещо повече, можете дори да използвате Betfair mobile, за да регистрирате за нов профил. Вече няма причина да го отлагате.

Betfair mobile има всички функции и пазари за залагания, като на уеб сайта. Цветова схема и оформление са сходни с тези от сайта. Нещата са малко по-различни по отношение на оформлението между двете платформи, най-вече поради ограниченото пространство на мобилния екран. Но навигацията остава безпроблемна, отчасти благодарение на добре подредена начална страница, която има линкове към всички основни секции.

Betfair mobile за Android

Веднага щом започнете да използвате Betfair mobile на вашето android устроиство, ще бъдете един от многото клиенти, впечатлени от неговата достъпност, безпроблемно и просто, но стилно оформление.

За онлайн залаганията, всичко е свързано с бързината – възможността да поставите залог за миг. Изпробвайте Betfair mobile и сами ще видите защо е оценен като един от най-добрите приложения за залози за Android. Всичко е поставено точно пред вас. Ще ви отнеме по-малко от минута, за да заложите на предстаящо състезание или на футболен мач на живо.

Можете дори да гледате състезание или мач на телефона си чрез функцията за видео на живо. Това означава, че всяка ситуация може да се превърне в шанс да спечелите сериозни пари. Независимо дали сте в метрото или автобуса, на работа или още сте в леглото, с няколко кликвания можете да заложите на любимия си спорт.

Отворете мобилния уебсайт на Betfair, на началната страница ще видите бутон за изтегляне. Кликнете върху бутона и изтеглянето ще започне, ще отнема само няколко секунди, след това можете да се забавлявате.

Betfair mobile за iOS

Няма никаква реална разлика между Betfair mobile за Android и iOS  от гледна точка на това колко лесно се използват. Независимо от устройството в ръката ви, лесно намерите вълнуващ пазар, на който бързо да заложите.

Можете да изтеглите приложението Betfair за iPhone от магазина за приложения. Или можете да получите достъп до Betfair чрез мобилната версия на сайта, тя не изисква изтегляне.

Функции

Като един от най-големите и най-популярни букмейкъри, не бива да се изненадваме, че мобилното приложение на Betfair осигурява чудесни услуги за играчите, които искат да залагат в движение.

bookmakers365.com предлага голям избор на пазари, които са разделени между огромен брой различни спортове, събития и състезания по целия свят. Тези пазари обхващат алтернативи преди и повреме на играта, а с приложението бързо и лесно ще откриете залога, който искате да поставите.

Нещо повече, мобилното приложение Betfair включва и следните забележителни характеристики:

  • В секция in-play, редовно има събития на живо от множество различни видове спорт.
    In-play интерфейсът включва статистика и текстови коментари, за да се актуализира действието постоянно.
  • Live streaming за мачове и състезания от широка гама от различни спортове, са на разположение за гледане на всички клиенти на Betfair, който имат финансирана сметка или са направили залог през последните 24 часа.
  • Широка гама от коефициенти и други специални оферти, са също толкова лесно достъпни в мобилното приложение и мобилната версия на сайта.

Банкиране

Имате обичайния набор от възможности за финансиране на вашия акаунт, в различни валути. Можете да използвате обикновен банков превод, електронни портфейли и карти, за да получите средства в сметката си. Получавате пълен списък с историята на транзакциите в профила си.

Методи за депозиране включват: Visa, MAstercard, Visa Electron, Delta, банков превод, чек, ClickandBuy, EntroPay, Neteller, PayPal, Poli, Skrill, Western Union.

Методите за теглене включват: Visa, Mastercard, Visa Electron, Delta, Банков превод, Чек, EntroPay, Neteller, PayPal, Skrill

Чудесното оформление и навигационният дизайн на Betfair mobile са придружени от зашеметяваща естетика, която дава страхотно преживяване на играчите. Качеството на потребителското изживяване се възприема още повече чрез функции като статистиката за всички събития. Пълна гама от опции за разплащане, екстрите и опции за залагане са други изключителни характеристики, които допринасят за качеството на приложението.

bookmakers365.com