1xBET – Спортни залози Бонус 200лв

1xBET вълнува играчите си с големи коефициенти, невероятно покритие и много други функции за спортни залагания. 1XBET е най-големият руски букмейкър с над 1000 залагащи в цяла Русия. Те са създадени през 2007 г. и са регистрирани в Кипър. През последните няколко години те започнаха силна международна инвазия и вече имат около 500 000 регистрирани онлайн потребители. 

Вземи Бонус > Регистрация

Направи регистрация в 1xbet сега и вземи бонус до 200лв при правене на първия депозит. Повече може да прочетете надолу или в сайта на 1хбет през снимката горе.

Банкиране и Сигурност

Играчите от всички страни, с изключение на САЩ, са добре дошли да регистрират сметка и да играят. Те дори заобикалят блокирането на IP, наложено от някои страни, като предоставят огледални сайтове, когато възникне такъв случай. Те се борят срещу всякакъв вид цензура или забрана от страна на правителството. Те приемат много сериозно до

стъпността за възможно най-широка аудитория. В крайна сметка, отговорността на залагащия е да познава и следва законите на хазарта в страната.

Фактът, че разполагат с уебсайт на 51 различни езика, е само малка част от предимствата, които ще ви накарат да се регистрирате при този букмейкър още днес. Те разполагат с 215 налични метода на плащане, от които има 5 вида банкови карти, 36 различни електронни портфейла, 17 криптовалюти, предплатени карти, плащания чрез мобилен телефон и др.

Тегленията могат да се правят по един от 125-те налични метода. Ако искате да заложите от която и да е част на света, можете да прехвърлите парите си на всеки възможен начин, с изключение на получаването на пари в брой директно в ръцете си.

1XBET е един от първите букмейкъри, който предлага коефициенти за повечето събития. Те покриват дори събития от не толкова известни и популярни лиги.

Бонуси

1XBET има много развита бонусна система, която предлага промоции на повечето от техните продукти. Като се имат предвид спортните залагания, има няколко важни промоции, които трябва да споменем.

Вземи Бонус 200лв

Първият е бонусът им при спортните залагания. Регистрирайте нов акаунт в 1XBET и получете Бонус за Добре дошли, съответстващ на Вашия първи депозит до 100 EUR (или еквивалент на валута). Той е достъпен за жителите на всички страни и трябва да бъде прехвърлен над 5 пъти в кратни с най-малко 3 селекции с коефициент от минимум 1,4 за селекция.

Виж нашия преглед на 1xbet mobile

Има и „Късмет в Петък“ и „X2 Сряда“, които са сходни с добре дошли оферти по отношение на суми и преобръщане. Просто трябва да направите депозит в петък и / или в сряда и те ще съответстват на бонус до 100 евро.

Когато приключите с добре дошли, можете да отворите бонус календара си. 1XBET предлага нов бонус всеки ден, обикновено под формата на пари в обратна посока от загубите в конкретен спорт или лига. 1XBET предлага сред най-добрите коефициенти в спорт и това прави тази промоция дори още по-привлекателна.

Вземи Бонус 200лв

Има няколко други предложения, които се променят от време на време, като например промоции на акумулатори, залагания чрез Телеграм и други подобни. Също така е важно да отбележим, че 1XBET ви награждава със специален бонус за вашия рожден ден.

Спортна книга

1XBET има спортна книга, която не само съответства на качеството на най-добрите спортни книги в индустрията, но смятаме, че ги засенчва. Всъщност в повечето случаи те са първите, които предлагат събития.

1XBET Предварителен мач

1XBET има най-широкото покритие в света на залаганията, предлагайки събития 99% от другите букмейкъри не предлагат. Това означава почти всеки спорт. В същото време те имат повече пазари, отколкото всеки друг букмейкър, а коефициентите им са 2-3% по-високи от маржа.

1XBET Live

Друго нещо, с което 1XBET спортната книга е добре позната е покритието на събития на живо. Те предлагат повече събития, отколкото 99% от другите букмейкъри. Имат малко по-добри коефициенти от останалите и предлагат повече пазари на живо. Последното включва специални пазари, като например пазари на минути. Офертата е толкова обширна, че дори имат жива борба.

Вземи Бонус на Живо

Характеристики на 1XBET

Освен “стандартните” функции като теглене, streaming в реално време, страница с резултати те имат няколко други страхотни функции, които си заслужава да бъдат споменати. Първият се нарича “Bet Constructor” и с него можете да направите виртуални залози, като изберете два отбора от големи събития от деня. След като изберете два отбора, коефициентите автоматично се зареждат за H2Н.

Разширени залози” е функция, която ви дава възможност да правите залози с потенциални печалби от все още отворени залози. Така че, ако ви свършат парите и все пак искате да направите някои залози, това е възможно решение за вас. В случай на загуба на отворен залог, вашите авансови залози ще бъдат анулирани. 1XBET също има борса за залагания, където можете да залагате срещу други хора, но не получавате много ликвидност.

На кратко

Заключението е просто. 1XBET е букмейкър, който предлага най-доброто общо залагане. Той има всички най-добри качества, които хората търсят в залаганията. Големият брой начини на плащане, езици, огледални сайтове са предназначени да премахнат препятствията за играчите по целия свят и тяхната върховна спортна книга с много функции и странични продукти ще запази всеки фен на залаганията и забавленията за дълго време. Единственият недостатък е, че те не са готови да поемат много големи суми.

Ние от bookmakers365.com се стараем винаги да добавяме най-актуалната информация за това 1хбет ревю. За последно по страницата ни за 1xbet, примерните са направени както следва:

  • Дата: 30.04.2019
  • Час: 17:35
  • Рейтинг: 4.6 от 5
  • Гласували: 6

Автор: bookmakers365.com